De Heerlijkheid Ruinerwold
Opa’s Huisje: winnaar Zoover Award 2015!

Net als in 2014 heeft Opa’s Huisje ook in 2015 een Zoover Award gewonnen. Het is daarmee verkozen tot  één van de 15 beste vakantiehuizen van Nederland! Het is dan ook een heerlijk licht en ruim onderkomen in het voorhuis van een boerderij uit 1848, gelegen aan een pittoresk landweggetje. Opa’s Huisje heeft twee verdiepingen en is geschikt voor maximaal 4 personen. Omdat het huisje altijd alleen aan één gezelschap tegelijk wordt verhuurd, bent u verzekerd van optimale privacy. De inrichting is een mix van oud en nieuw en is van alle moderne comfort voorzien. U zult zich er vast thuis voelen!

Bent u benieuwd naar de prijzen? Klik dan hier.

Opa’s Huisje heeft een grote woonkamer met tv/dvd en HiFi-set met IPod-dock, zodat u altijd kunt genieten van uw eigen muziek. De open keuken heeft o.a. een combi-magnetron, koffiezetapparaat (of Senseo) en vaatwasser. Verder zijn er twee romantische slaapkamers en twee badkamers (één met bubbelbad!). Ook heeft u een terras op het zuiden en een eigen opgang.


Opa’s Huisje ligt aan een rustig landweggetje met vrij uitzicht over de weilanden. Tal van leuke plaatsen, zoals Giethoorn, Meppel, Ruinen en Dwingeloo liggen vlakbij. Ook de nationale parken Het Dwingelderveld en de Weerribben liggen nabij.


Kleine kinderen en honden zijn welkom na overleg.